13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023

Cel mai mare asigurator din România ar respinge nejustificat dosare de daune: peste 2 milioane de români au maşinile asigurate la Euroins

Autoritatea de Supraveghere Financiară face plângere penală împotriva Euroins.

ASF reclamă că cel mai mare asigurator RCA respinge nejustificat dosare de daune. În replică, societatea susține că a raportat corect conform regulilor ASF, inclusiv cauzele pentru întârzierile de procedură. Reprezentanţii companiei afirmă că nu au fost notificați că s-ar fi pus în mişcare vreo procedură judiciară. Iar în cazul în care va începe o cercetare, Euroins va colabora cu procurorii.

Pe de altă parte, compania se apară şi spune că toate datele au fost raportate legal. „Toate datele au fost raportate conform cerințelor legale și cu bune intenții. Acestea sunt raportate periodic către ASF, inclusiv cauzele posibilelor întârzieri de procesare și acțiunile de remediere în curs. Credem în puterea justiției și considerăm că toate provocările ar trebui să fie discutate mai întâi cu autoritățile care sunt responsabile, înainte de a afecta reputația companiei, pe baza unor interpretări publice”, se arată într-un comunicat Euroins.

“Autoritatea de Supraveghere Financiară nu face comentarii cu privire la cursul unor anchete sau dosare aflate în lucru la alte autorități si organe ale statului. Precizăm însă că de fiecare dată când, în urma controalelor efectuate, au apărut suspiciuni de încălcare a legilor penale, Autoritatea de Supraveghere Financiară a sesizat organele competente ale statului”, a declarat Daniel Apostol, purtător de cuvânt ASF.

Continuarea pe Observator 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow