1.6 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021

Ce spun astrele pentru astăzi? Taurii îndreaptă erorile făcute față de persoane apropiate

Horoscop 26 ianuarie 2018 – Berbec 

Ai acces la o formă de curaj care te poate conduce către realizări deosebite, prin corectitudinea de care vei da dovadă pe parcursul întregului demers.

Horoscop 26 ianuarie 2018 – Taur

Vei avea ocazia să îndrepți anumite erori făcute față de persoane apropiate, pe care le-ai respins pe baza unor exagerări pe care acum le vezi așa cum sunt.

Horoscop 26 ianuarie 2018 – Gemeni

Începe să se schimbe atmosfera din cuplu, dar și din celelalte parteneriate, din asocieri sau colaborări. Lucrurile vor evolua frumos, dacă vei ști să negociezi corect.

Horoscop 26 ianuarie 2018 – Rac

Se conturează o schimbare pozitivă în atmosfera de la serviciu, dar și în felul în care abordezi tu situațiile de zi cu zi, adică ceea ce formează un stil de viață.

Horoscop 26 ianuarie 2018 – Leu

Devii mai atent la cei dragi, la ceea ce te pasionează și te pune în mișcare, fără să ai senzația că faci vreun efort. Sentimentele se încălzesc și ele, devenind mai intense.

Horoscop 26 ianuarie 2018 – Fecioară

Se creează un context potrivit pentru a clarifica cele mai importante probleme din familie, poate chiar unele legale sau legate de o schimbare majoră pe care ai planificat-o.

Horoscop 26 ianuarie 2018 – Balanță

Începe să se schimbe modul în care abordezi relațiile cu cei din anturajul apropiat. Vei fi mai sensibil la mesajele optimiste și la cei care le transmit.

Horoscop 26 ianuarie 2018 – Scorpion

Treci la chestiuni serioase, legate de bani și resurse. Există însă și o condiție pe care trebuie să o îndeplinești pentru a obține ce dorești: să fii corect.

Horoscop 26 ianuarie 2018 – Săgetător

Totul în viața ta se dinamizează, ceea ce te va bucura și te va conduce spre acțiuni care vor repara multe dintre neajunsurile pe care le-ai colecționat.

Horoscop 26 ianuarie 2018 – Capricorn

Conștiința ta devine mai activă, așa că nu ar trebuie să te mire dacă te va mustra mai des și mai puternic, mai ales dacă faci alegeri imorale.

Horoscop 26 ianuarie 2018 – Vărsător

Domeniul prietenilor începe să revină la viață, chiar dacă e cam pustiu sau, în orice caz, prea puțin populat. Cei care au rămas sunt sinceri și vei avea ocazia să vezi acest lucru.

Horoscop 26 ianuarie 2018 – Pești

Te bucuri de benefiicile cucerite prin eforturi proprii, și pe plan profesional, dar și în familie. Nu ar trebui să uiți că toate acestea vin cu o sumă de responsabilități, pe care le vei cunoaște mai bine în perioada următoare.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Declarația pe propria răspundere care trebuie completată de persoanele nevaccinate. DOCUMENT

Odată cu adoptarea noilor restricții în Capitală persoanele nevaccinate vor putea să iasă din casă doar cu...

După ce au dublat sau chiar triplat prețurile, firmele de asigurări acceptă plata polițelor RCA în rate

Polițe RCA plătite și în rate - este oferta unor firme de asigurări, după ce din cauza...

Hotărâre CNSU: România va solicita ajutor internaţional în lupta cu COVID – medicamente, echipamente, echipaje şi echipe medicale

România cere sprijin internaţional pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, iar CNSU a adoptat, sâmbătă seară, o decizie...

Reţeaua “Târgu”: tăiau certificatele verzi Covid-19 ca pe biletele de autobuz pentru navetişti

Doi tineri din Târgu Frumos care făceau cărăuşie ilegală de persoane Iaşi - Marea Britanie au fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI