6.9 C
Paşcani
miercuri, februarie 1, 2023

Ce ne rezervă viitorul în Anul Iepurelui de Apă. Un expert în geomanție dezvăluie secretele Zodiacului Chinezesc pentru anul 2023

Anul acesta, ne luăm la revedere de la Tigru și îi spunem bine ai venit Iepurelui. Pentru mulți oameni, Anul Nou Lunar, care a căzut pe data de 22 ianuarie, reprezintă momentul perfect să consulte stelele pentru a afla ce le rezervă viitorul în următoarele luni, scrie CNN.
Cei mai mulți cunosc doar lucrurile de bază: ciclul calendaristic pe 12 ani al zodiacului chinezesc este reprezentat de 12 animale – câte un animal pentru fiecare an. Animalul tău zodiacal este determinat de anul în care te-ai născut. Dar acesta este doar începutul. Pentru cunoscătorii acestui sistem, un an nu este definit doar de un singur animal – există un ciclu sexagenar complex format din 10 tulpini cerești și 12 ramuri pământene.

Tulpini cerești și ramuri pământești

În fiecare an, o tulpină cerească (unul dintre cinci elemente, care sunt cuprinse în categoria yin sau yang) este cuplată cu o ramură pămânească (unul dintre cele 12 animale ale zodiacului chinezesc).

Gui Mao este al 40-lea element din ciclul de 60 de ani al sistemului chinezesc: tulpina cerească „Gui” reprezintă apa, în timp ce ramura pământească „Mao” reprezintă iepurele. Asta înseamnă că 2023 este anul Iepurelui de Apă. „Anul Iepurelui Gui Mao este un an destul de special – când toate elementele dintr-un an sunt yin”, a explicat Theirry Chow, un consultant în geomanție din Hong Kong cunoscut pentru îmbinarea geomanției tradiționale chineze cu elemente moderne de design.

CONTINUARE PE DIGI24.RO 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow