2.7 C
Paşcani
joi, noiembrie 30, 2023

Catedrala Mântuirii Neamului apare pe Google Maps cu denumirea “Catedrala Prostirii Neamului Românesc” Citeşte întreaga ştire: Catedrala Mântuirii Neamului apare pe Google Maps cu denumirea “Catedrala Prostirii Neamului Românesc”

Catedrala Mântuirii Neamului apare pe cunoscutul serviciu Google Maps cu denumirea “Catedrala Prostirii Neamului Românesc”. Cel mai probabil opera unui ”glumeț”, în condițiile în care astfel de modificări pot fi făcute de către utilizatori.

Un utilizator cu acces la Google Maps a modificat numele Catedralei Mântuirii Neamului în ”Catedrala Prostirii Neamului”, fapt care a stârnit numeroase reacții pe rețelele sociale.

Deputatul PNL Daniel Gheorghe este unul dintre cei care a semnalat modificarea de pe Google Maps și care a denunţat “noul anti-creştinism totalitar”. “Când vă spun că noul anti-creștinism totalitar este un pericol real și direct vă luați de mine! Da, anarho-bolșevismul secularist, cu apucături fascistoide îndoite de aerul împuțit de joint-uri, este o realitate a postmodernismului marcat de aneantizare și lipsă de omenie! Cineva a intervenit în cel mai stupid mod posibil pe harta google cu un mesaj ofensator la adresa întregii comunități ortodoxe românești. Este primul pas în violența simbolică la care Biserica Neamului Românesc este tot mai expusă de către noii extremiști!”, scrie deputatul pe Facebook. Alte denumiri apărute ulterior pe Google Maps sunt “Catedrala Falei Patriarhului” și “Catedrala șpăgarilor!”. Nu este primul incident de acest fel în care este implicată compania Google. Recent localităţile din partea de sud a ţării erau plasate de Google în Valahia, nu în România.

SURSA: LIBERTATEA.RO

Alte articole