27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Cartea de identitate a maşinii va fi trimisă la șoferi prin curier. Măsura intră în vigoare de astăzi, 18 iulie

Registrul Auto Român vine cu un nou serviciu pentru șoferi. Cărţile de identitate ale autovehiculelor vor fi trimise proprietarilor prin curier. Aceștia vor trebui să achite doar taxa de curierat.

Registrul Auto Român( RAR) a transmis că toate cărţile de identitate ale autovehiculelor pot fi trimise proprietarilor prin curier. Serviciul „CIV prin curier”, prin intermediul căruia persoanele vor putea cere ca documentele să fie aduse acasă, va fi disponibil începând de luni, 18 iulie 2022.

„Clienţii vor putea menţiona pe cererea de activitate pe care o completează la sediul RAR faptul că doresc primirea CIV prin curier şi vor scana cu un telefon mobil un cod QR care permite accesarea directă a linkului pentru înregistrarea solicitării. Aceste facilităţi vor fi disponibile la intrarea în fiecare reprezentanţă RAR din ţară”, se arată în comunicatul RAR.

Noul serviciu a fost conceput în special pentru clienţii care nu au domiciliul în oraşele reşedinţă de județ și care trebuie să facă mari sacrificii pentru ridica de la sediile Registrului cartea de identitate a vehiculului. Se dorește și ca proprietarii să nu mai fie nevoiți să aștepte, menţionează oficialii RAR.

Continuarea pe evz.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow