32.6 C
Paşcani
luni, august 8, 2022

Când se încălzește vremea. Prognoza meteo pentru luna martie, în fiecare regiune

Administrația Națională de Meteorologie a publicat luni dimineață prognoza meteo pentru România în intervalul 15 – 28 martie 2021. În majoritatea regiunilor, precipitațiile vor fi prezente în toată această perioadă, înregistrându-se și o scădere a temperaturilor față de normalul perioadei. Vremea se va mai încălzi ușor până la finalul lunii.

Vremea în MOLDOVA

Vremea va fi rece pentru această dată în mare parte a intervalului de prognoză. Astfel, între 16 și 24 martie, temperaturile maxime se vor situa, în medie regională, în jurul a 4 grade. Valori mai ridicate vor fi la începutul intervalului, precum și la finalul celei de a doua săptămâni, când se vor înregistra aproximativ 8…9 grade. Regimul termic nocturn va marca o scădere între 15 și 19 martie, când minimele nocturne vor coborî de la 3 la -3 grade. Ulterior, temperaturile minime se vor menține negative și vor fi cuprinse între -3 și -1 grad.

Probabilitatea pentru precipitații va fi relativ ridicată în decursul celor două săptămâni de prognoză, dar acestea vor fi importante cantitativ și se vor semnala pe arii extinse între 15 și 17 martie și, posibil, între 21 și 23 martie.

Continuarea pe DIGI24

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow