16.3 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 15, 2024

Cand politicienii se cearta, cine castiga?

Deputatul PMP, Petru Movila, sare in apararea colegului sau de la Pascani, in disputa cu liberalii. Intr-o recenta emisiune la BIT TV, parlamentarul iesean a precizat ca organizatia locala a Partidului Miscarea Populara nu are nici o intelegere cu celelalte formatiuni politice si ca Sorin Olariu voteaza „asa cum considera de cuviinta, in folosul cetatenilor” proiectele propuse spre dezbatere in Consiliul Local, chiar daca sunt propuse de PSD sau PNL. Movila spune despre consilierul pascanean ca munceste cat toti cei 8 consilieri liberali din opozitie si ca din confruntatile politice intre alesii locali ar trebui sa rezulte proiecte importante pentru cetatani.

 

Deputatul Movila a criticat si interventiile liberalilor privind soseaua de centura a municipiului Pascani. Proiectul uitat prin sertarele guvernantilor a fost adus in lumina reflectoarelor odata cu dezbaterile pe marginea bugetului pentru anul 2019. Liberalii au sustinut ca vor interveni pentru finantarea si relizarea soselei de centura a municipiului in timp ce deputatul PMP a spus ca investitia este inclusa in lucrarile pentru autostrada Moldovei, proiect initiat chiar de el.

 

Mentionam ca disputele politice dintre consilierii liberali si cel de la PMP s-au acutizat mai ales in ultima vreme. Sorin Olariu ii acuza pe cei din opozitie de atitudine populista in dezbaterea proiectelor de hotarare in timp ce liberalii sustin ca acesta ar avea o intelegere si ar actiona la comanda PSD.  Marius Pintilie, liderul PNL Pascani a refuzat sa faca comentarii pe aceasta tema.

 

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70