Rezultate remarcabile pentru câțiva tineri pascaneni, la CAMPIONATUL NAȚIONAL DE BUDOKAI. Yanis Dascălu, Enrico Florescu, Barcan Gabriel și Maxim Pleskho au reușit să aducă la Pașcani nu mai puțin decât 3 medalii de aur și una de argint.

Barcan Gabriel, cu vârsta de 21 de ani a obținut titlul de campion național la categoria minus 71 de kg la seniori, Enrico Florescu ,un copil de 11 ani a câștigat titlul de campion național la minus 42 de kg , Yanis Dascălu, deși are doar 6 ani și 20 de kg a reușit să aducă la Pașcani titlul de vicecampion național, iar Maxim  Pleskho , la categoria minus 78 kg a obținut titlul de campion național la seniori.

Este prima participare a clubului K1 Vikings GYM Pașcani la un capionat național, la doar o luna de la înființare.

Competiția a avut loc pe 30 noiembrie, la Galați. Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Budokai în colaborare cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Galați. Au participat cei mai buni luptători în arte marțiale din 23 de cluburi din toată țara, activitatea reunind aproximativ 300 de sportivi.

Menționăm că Vikings GYM Pașcani este singurul club kickboxing din municipiu. A fost inaugurat pe 26 octombrie, în prezența câtorva dintre cei mai buni sportivi din țară la categoriile lor. În momentul de față, la sala activează 55 de sportivi, băieți și fete.  Vârsta minimă este de 5 ani, iar pentru adulți nu există limita.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider