12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

BIT TV VĂ RECOMANDĂ REȚETA ZILEI: Mere pentru iarnă: 3 metode de conservare de succes. Pline de vitamine, aromate și crocante!

Merele – un produs dietetic și sănătos, ideal pentru prevenirea avitaminozelor în sezonul rece. Medicii ne recomandă să consumăm câte cel putin 2 mere pe zi pentru întărirea vaselor de sânge, protejarea de gută și litiază renală.

Echipa Bucătarul.eu vă oferă 3 modalități excelente de conservare a merelor pentru iarnă. Aceste conserve delicioase o să vă ofere o porție de vitamine în sezonul rece. Bucurați-vă de darurile toamnei și preparați conserve gustoase pentru cei dragi!

1. Piure de mere

Acest deliciu e nu doar hipocaloric, ci și sănătos! Pectina și celuloza au un efect benefic asupra sistemului digestiv, conținutul bogat de vitamine contribuie la îmbunătățirea sistemului cardiovascular și normalizarea presiunii. Piureul de mere poate fi adăugat în produsele de patiserie și terciul de lapte, este o umplutură excelentă pentru prăjituri, precum și o bază pentru jeleuri și compoturi.

Continuarea pe Bucatarul.eu

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow