0.2 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Bătaie în centrul Pașcaniului. Conflict aplanat de polițiștii locali

Bataie in centrul municipiului Pascani, in fata Oficiului Postal, luni seara, 16 august, in jurul orei 21:30. Doi barbati au inceput sa isi imparta pumni si picioare, iar scandalul a fost oprit pe moment de politistii locali. Cei doi au fost dusi la sediul Politiei Locale din zona Vale, insa prezenta oamenilor legii nu i-au potolit.

 


Au continuat amenintarile si tipetele, motiv pentru care au fost amendati cu cate o mie de lei fiecare. Cazul a aparut pe pagina oficiala a Politiei Locale din Pascani creata pe 11 august, pe Facebook.

Pe aceeasi pagina, sunt relatate si alte situatii in care se incalca legea in oras, care tin de curatenie, ordine si tulburarea linistii publice.

De exemplu, mai multi tineri au fost amendati dupa ce au consumat seminte in parcuri si au aruncat cojile pe jos, iar altii pentru ca au baut alcool in spatii publice.

Tot pe internet, Politia Locala a anuntat si demararea unor campanii de informare privind masinile abandonate pe raza municipiului sau gestionarea deseurilor.

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow