-2.6 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Bărbați arestați la Pașcani și Hârlău

Un barbat in varsta de 29 de ani din Pascani, condamnat la inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt,  a fost  introdus in arest de catre politistii pascaneni, in vederea executarii pedepsei.  Mandatul de executare, emis de Judecătoria Paşcani a fost pus în aplicare miercuri, 16 februarie. Tanarul nu este la prima abatere, el a mai avut o condamnare in trecut,pentru aceeasi infractiune.

La data de 16 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 10 luni închisoare, emis Judecătoria Paşcani, pe numele unui tânăr de 29 de ani. Acesta a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de furt.  Tânărul a fost depus în penitenciar, în vederea executării pedepsei.” se precizează în comunicatul IPJ IASI.

Un alt barbat, in varsta de 43 de ani, din Harlau a fost arestat preventiv dupa ce acesta l-ar fi agresat fizic pe un alt bărbat de 61 de ani. Incidentul s-a petrecut pe 10 februarie:

La data de 15 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 43 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 10 februarie a.c., acesta l-ar fi agresat fizic pe un alt bărbat de 61 de ani.

La data de 16 februarie a.c., bărbatul reţinut a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău şi Judecătoriei Hârlău, instanţă care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate.” se menționează în același comunicat.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow