16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022

Bacalaureat 2022. Absolvenții de liceu susțin examenul la proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie

Candidații la Bacalaureat 2022 susțin azi examenul la proba obligatorie a profilului, respectiv la Matematică sau la Istorie. Luni, 20 iunie, au susținut prima probă scrisă de la BAC 2022, cea de Limba română. Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație publică subiectele și baremul de corectare pentru probele de Matematică și Istorie la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, iar subiectele pot fi consultate și pe Digi24.ro, imediat ce acestea vor fi disponibile.

Bacalaureat 2022, Matematică

Cei care au studiat timp de 4 ani la profil real vor da examen, marți, la Matematică, iar cei care au studiat la profil uman vor da examen la Istorie. Probele încep la ora 9.00. După ce vor primi subiectele, candidații vor avea la dispoziție trei ore pentru a le rezolva.

La matematică, sunt patru variante de subiecte, în funcție de specializare: matematică-informatică, științe ale naturii, tehnologic și pedagogic.

Bacalaureat 2022, Istorie

Istoria este probă obligatorie pentru profilul uman. De asemenea, este probă obligatorie pentru filiera vocaţională – profil artistic, toate specializările; – profil sportiv, toate specializările; – profil pedagogic, specializările: bibliotecar-documentarist, instructor-animator, instructor pentru activităţi extraşcolare, pedagog şcolar, educator-puericultor; – profil teologic, toate specializările.

Timpul de lucru pentru fiecare probă scrisă la BAC 2022 este de trei ore.

Continuarea pe DIGI 24

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow