12.4 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022

Atelier de broderie, in municipiul Pascani. Produse traditionale sau personalizate, in magazin sau la comanda – FOTO

- Advertisement -

O afacere mai putin intalnita in zona noastra, prinde contur in municipiul Pascani. Pe strada Culturii, din zona Deal, este deschis un atelier de broderie, unde se lucreaza la foc continuu, atat articole traditionale, ii, bundite sau chiar costume populare, cat si diferite produse personalizate, precum trusouri pentru bebelusi, lumanari de botez si multe altele.

Primele produse facute de sotii Lupu, cei care administreaza aceasta afacere, au fost vandute prin tara. Cu timpul, prin seriozitate si multa munca, au reusit sa isi faca un portofoliu de clienti, carora le livreaza periodic marfa solicitata. Modelele brodate sunt din folclorul romanesc sau alese de clienti.

La serviciile lor au apelat chiar si ansambluri folclorice, pentru costumele traditionale.

Din luna martie, dupa ce a fost achizitionata si a treia masina de brodat, patronii si-au extins portofoliul de servicii. Firmele, dar si persoanele fizice, pot alege sa isi personalizeze anumite obiecte prin broderie. Tot ce inseamna material textil, de la echipamente de lucru, servetele, geci, tricouri si multe altele, pot fi infrumusetate cu sigla firmei sau cu un mesaj anume.

In atelier se lucreaza atat produse realizate prin comanda, cat si in serie. Articolele pot fi cumparate din magazinul de desfacere situat in Pascani, pe strada Eugen Stamate, langa banca Raiffeisen sau chiar de la atelierul de pe strada Culturii.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow