19.7 C
Paşcani
luni, iunie 24, 2024

Aprobarea bugetelor, înainte de Paște

Aprobarea bugetelor, înainte de Paște
Bugetul municipiului Pașcani pentru anul 2019 va fi suspus aprobării Consiliului local în ședința ordinară programată pe 25 aprilie. Asta după ce perioada de dezbatere publică s-a incheiat acum câteva zile, fără nici un amendament sau propunere din partea cetățenilor. Singurele modificări sunt propuse de consilierii liberali, pentru lista de investiții. Opoziția propune realizarea a două sensuri giratorii , la intersecțiile dintre Strada Grădiniței cu străzile calea Romanului respectiv Crinilor, amenajarea unui obor pentru animale și a căminului cultural de la Boșteni -Sodomeni precum și extinderea utilităților pe strada Morilor.

Municipalitatea estimează că în acest an să aibă venituri de de peste 37 milioane de lei. Cheltuielile ar urma să fie mai mari, de 42,6 lei, deficitul de 5,6 milioane de lei urmând să fie acoperit din excedentul înregistrat la sfârşitul anului 2018.
Primarul municipiului spune că veniturile din acest an abia acoperă cheltuielile de funcţionare şi că investiţiile propuse vor fi făcute din banii rămaşi necheltuiţi anul trecut dar şi din împrumuturi sin fonduri europene.
Menționăm că în aceeași ședința ar ruma să fie aproabte și bugetele iinstituțiilor și serviciilor subordinate.: Spitalul Municipal, Casa de Cultură, Biblioteca Municipală, Clubul Sportiv Municipal, Creșa și Cantina Socială.

Alte articole

Legislativul pășcănean, prima ședință după alegeri

Prima sedinta ordinară a legislativului pășcănean, dupa alegerile locale,...

2510 lei/an pentru un loc de parcare la Pașcani

  Surprize mari la prima licitație organizată de administrația din...

Pasaj subteran pietonal cu lift, scară fixă și scară rulantă la Targu Frumos

  Documentația tehnică aferentă primului pasaj subteran pietonal pe drumul...

O noua acțiune de dezinsecție la Pascani

S.C. CLP ECOSERV S.R.L. PASCANI, cu sediul in Municipiul...
Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70