19.7 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Ansamblul Busuiocul din Hărmănești – câștigătorul festivalului “La Fântâna Dorului” – VIDEO

- Advertisement -

Trofeul festivalului de folclor “La Fantana Dorului” – cea de-a III-a editie organizat de Liceul Tehnologic Economic “Nicolae Iorga” din Pascani a fost castigat de Ansamblul Busuiocul de la Scoala Gimnaziala Harmanesti.

Desemnarea castigatorului s-a facut online, intr-o editie fara precedent, la care au participat sute de copii. Ansamblul castigator este coordonat de Diaconu Oana si instructorul, Jipa Alexandru.


Competitia s-a adresat elevilor din clasele I-XII, iar inscrierea si postarea clipurilor s-a facut in perioada 4 noiembrie – 4 decembrie. Timp de o luna, micii iubitori de traditie au tot dansat si cantat pe grupul de Facebook al concursului.

Juriul a fost format din profesori de muzica de la diferite licee din Pascani si din imprejurimi.

Saptamana viitoare va avea loc premierea si toti participantii, circa 260, vor primi dulciuri, dar si diplome sau medalii, dupa caz.

Mentionam ca festivalul s-a desfasurat in perioada aprilie-decembrie 2020, a avut mai multe sectiuni si a fost finantat prin apelul Start ONG de Kaufland România. Rezultatele pot fi consultate pe blogul concursului – click aici.

 

 

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow