-4.7 C
Paşcani
luni, ianuarie 24, 2022

Andreea Antonescu, amendată la Iași după un fals apel de sechestrare la 112

Andreea Antonescu, fostă membră a trupei Andre, a fost amendată cu 4.000 de lei după o escapadă amoroasă terminată cu un telefon la 112 și punerea polițiștilor pe drumuri în miez de noapte.

Concret, ieri, fosta solistă s-a îmbătat alături de iubitul ei mai tânăr cu 10 ani, Ștefan Manolache (fiul lui Răzvan Manolache, patronul firmei de taxi Parma). Aflați într-un complex rezidențial din Copou, la un moment dat, cei doi s-au luat la harță, iar Andreea Antonescu a sunat la 112 spunând că are un conflict cu iubitul ei.

La ora 00:30, polițiștii au pornit spre locul de unde a fost dat apelul, dar n-a mai fost posibilă localizarea exactă deorece telefonul de pe care s-a sunat a fost închis. Astfel, polițiștilor nu le-a rămas decât să monitorizeze ferestrele cu lumina aprinsă întrebându-se din care apartament s-a sunat.

Între timp, polițiștii au descoperit că numărul telefonului cu pricina aparține feciorului lu Răzvan Manolache și l-au sunat pe patronul Parma în încercarea de a ajunge la fiu. Pe fondul acestei ”anchete” în miez de noapte, din bloc și-au făcut apariția cei doi amorezi, dar care erau în relații bune și ieșiseră la plimbare.

Andreea Antonescu a negat că ar fi sunat de pe telefonul iubitului, dar la verificarea aparatului s-a confirmat că de pe acesta s-a făcut apelul la 112. Amețită de alcool, fosta cântăreață a bâiguit ceva despre o sechestrare și că iubitul nu o lăsa să iasă din casă.

Finalul a fost amendarea Andreei Antonescu cu 4.000 de lei pentru apelarea nejustificată a serviciului 112.

sursa: Ziarul de Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

USR Pascani, mesaj cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

Organizația USR Pașcani a sărbătorit Ziua Unirii Principatelor Române....

Cum se aplică măsurile de plafonare și compensare pentru facturi

Guvernul a publicat vineri Ordonanța de urgență prin care...

VIDEO. Laboratorul care îi pregăteste pe oameni pentru a doua viață. Ce este și cum se face crioconservarea

Crioconservarea este o zonă experimentală de cercetare în care...