More

  Ameninţări grave la adresa a doi poliţişti. Bărbatul este cercetat pentru ultraj

  Doi poliţişti din Paşcani au fost ameninţaţi de un tânăr în timpul unui intervenţii. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că ştie cine sunt soţiilor şi unde îşi duc copii la grădiniţă şi i-a ameninţat că ar putea să o păţească în timpul nopţii când sunt în misiune. Unul dintre poliţişti a filmat ameninţările cu un telefon mobil şi au fost predate procurorilor care au deschis un dosar penal. Întâmplarea a fost povestită chiar de şeful Poliţiei Locale care a atras atenţia cca fenomenul de violenţă verbală şi chiar fizică este în creştere la Paşcani, inclusiv asupra poliţiştilor.

  Evenimentul a avut loc la începutul acestui an în timpul zilei în zona Liceului Tehnologic economic „Nicolae Iorga” din Paşcani.
  În urma unui anunţ la numărul de urgenţă 112 un echipaj mixt format din poliţişti ai Ministerului de Interne şi de la Poliţia Locală au ajuns la faţa locului. Când au încercat să îl legitimeze şi să îl liniştească pe scandalagiu acesta a trecut la ameninţări. Tânărul se numeşte Gheorghita Ciobanu are 19 ani şi este din Paşcani. Acum el este cercetat de procurori pentru ultraj şi urmează să fie trimis în judecată.

  Un alt caz de ameninţare a avut loc de curând chiar în sediul Primăriei. De acesta dată victimă a fost chiar comandantul Poliţiei Locale, Vasilică Avasiloaei. Oamenii legii au fost solicitaţi să intervină la serviciul de Asistenţă Socială pentru evacuarea unui bărbat care făcea scandal. Bărbatul a refuzat să părăsesc clădirea şi a spus că îl va da în judecată pe şeful poliţiştilor locali pentru abuz în serviciu.

  Creşterea actelor de violenţă verbală şi chiar fizică la Paşcani a fost menţionată şi în raportul de activitate al Poliţiei Locale pentru anul trecut. Documentul a fost prezentat şi consilierilor locali dar aceştia nu au avut nici o reacţie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Mobilizarea continuă pentru Nicoleta. Comunitatea este alături de ea

  Mobilizarea pentru Nicoleta, adolescenta din Pascani care sufera de o boala crunta, continua. Cazul tinerei cu ochii ca cerul si o vointa de fier...

  Recital online de poezii la Pașcani, de Ziua Culturii Naționale

  Vineri, 15 ianuarie, de Ziua Culturii Nationale, respectiv implinirea a 171 de ani de la nasterea poetului, Mihai Eminescu, la Pascani are loc o...

  Campania de vaccinare antigripală gratuită a fost extinsă pentru toată populaţia

  Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a aprobat extinderea campaniei de vaccinare antigripală anuală pentru toate grupele populaţionale, fără a mai exista o prioritizare impusă de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI