More

  Alege o carieră plină de satisfacţii – cariera militară! Au început înscrierile

  Au inceput inscrierile pentru instituţiile militare de învăţământ liceal, postliceal şi universitar. Centrul Militar Zonal Iasi ii anunta pe toti cei interesati cum pot deveni elevii unei astfel de institutii de invatamant, ca mai apoi, sa aiba o cariera de succes. 

  Centrul Militar Zonal Iaşi, prin Biroul informare-recrutare, structura specializată în domeniu a Ministerului Apărării Naţionale, care se ocupă de promovarea profesiei militare şi recrutarea candidaţilor pentru cariera militară, aduce la cunoştinţa celor interesaţi că au început înscrierile pentru instituţiile militare de învăţământ liceal, postliceal şi universitar.
  Termenul limită pentru înscriere este 31.01.2020 pentru colegile naţionale militare şi 14.02.2020 pentru instituţiile militare de învăţământ superior şi postliceal.

  Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Iaşi, activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal Iaşi, situat în municipiul Iaşi, strada Arh. G. M. Cantacuzino nr. 20, în perioada specificată mai sus, de luni până vineri între 0800-1630, marţi între 0800-1830, iar informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele 0232/264491, 0232264492 sau 0332414893.
  Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro sau www.recrutare.mapn.ro., ori pe pagina de Facebook a Centrului Militar Zonal www.facebook.com/CMZIasi.
  Persoană de contact: Plt.adj.pr. MIHAIL -GABRIEL PRILIPCEANU, Tel. 0745368181” anunta reprezentantii centrului printr-un comunicat de presa.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prima etapa de dezinsectie la Pascani incepe miercuri

  Comunicat de presa SC CLP ECOSERV SRL Pascani  anunţă că, in perioada 12.08.2020-14.08.2020, in intervalul orar  21,30 – 05,00,  specialiștii serviciului vor desfășura activitatea de...

  Seful Politiei Rurale Pascani, cercetat după ce a refuzat testarea cu aparatul etilotest

  Un polițist pascanean a fost transportat la o unitate medicala din municipiu pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, după ce a...

  Persoanele fizice și camerele video: Patru situații în care poți să le folosești fără să respecți GDPR

  Intrarea în vigoare a Regulamentului european pentru protecția datelor (GDPR) a condiționat folosirea camerelor video de anumite reguli privind protecția datelor, a căror încălcare...

  Opinii