4.4 C
Paşcani
joi, decembrie 2, 2021

Activități educative şi de recreere pentru copii, la „Clubul de vară de la Neculce”

După un an de stat în casă, Liceul Teoretic „Ion Neculce” din Târgu Frumos propune tinerilor o serie de activități pe perioada verii, pentru ocuparea timpului liber în mod util și plăcut.

Prima activitate din cadrul „Clubului de vară de la Neculce”, va avea loc miercuri, 28 iulie, în curtea instituției de învățământ. Este vorba despre un atelier de artă, care include jocuri și exerciții interactive, la care sunt așteptați să ia parte 30 de elevi. La activitate va fi prezentă și Mihaela Băbușanu, scriitoare și expert patrimoniu, cea care îi va coordona pe copii.

A doua etapă de activități din cadrul clubului de vară va consta în întâlniri cu absolvenți de succes ai liceului, printre care și-a anunțat prezența Cătălin Amarandei, cel care s-a remarcat în cadrul show-ului culinar de televiziune „Chefi la cuțite”.

De asemenea, în luna august, tinerii vor continua să se distreze și să-și dezolve abilitățile prin participarea la activități sportive, dar și la cluburi de carte și film.

Precizăm că proiectul „Clubul de vară de la Neculce” a fost demarat la inițiativa directorului instituției de învățământ, prof dr. Sergiu Constantin-Enea și a profesoarei Larisa Zugravu, iar activitățile au fost stabilite pe baza intereselor elevilor, cei care s-au și implicat în organizare.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Varianta Omicron a apărut deja în cinci state europene. Marea Britanie impune din nou măștile, Israelul interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor

Varianta Omicron a apăruit deja în Italia, Marea Britanie, Germania, Belgia şi Israel. Însă, autorităţile din Olanda...

Depuneri de coroane de Ziua Națională în Pașcani și suburbii

Ca în fiecare an, administrația locală a anunțat programul depunerilor de coroane la monumentele eroilor din Pascani...

Spectacol în luna decembrie, la Clubul Copiilor

În luna decembrie, micuții de la Clubul Copiilor se pregătesc să îl aștepte pe Moș Crăciun, și...

Comuna Mircești a rămas fără iluminat public

Iluminatul public din comuna Mircești a fost întrerupt începând cu data de 23 noiembrie a.c., după ce...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI