-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Activități educative şi de recreere pentru copii, la „Clubul de vară de la Neculce”

După un an de stat în casă, Liceul Teoretic „Ion Neculce” din Târgu Frumos propune tinerilor o serie de activități pe perioada verii, pentru ocuparea timpului liber în mod util și plăcut.

Prima activitate din cadrul „Clubului de vară de la Neculce”, va avea loc miercuri, 28 iulie, în curtea instituției de învățământ. Este vorba despre un atelier de artă, care include jocuri și exerciții interactive, la care sunt așteptați să ia parte 30 de elevi. La activitate va fi prezentă și Mihaela Băbușanu, scriitoare și expert patrimoniu, cea care îi va coordona pe copii.

A doua etapă de activități din cadrul clubului de vară va consta în întâlniri cu absolvenți de succes ai liceului, printre care și-a anunțat prezența Cătălin Amarandei, cel care s-a remarcat în cadrul show-ului culinar de televiziune „Chefi la cuțite”.

De asemenea, în luna august, tinerii vor continua să se distreze și să-și dezolve abilitățile prin participarea la activități sportive, dar și la cluburi de carte și film.

Precizăm că proiectul „Clubul de vară de la Neculce” a fost demarat la inițiativa directorului instituției de învățământ, prof dr. Sergiu Constantin-Enea și a profesoarei Larisa Zugravu, iar activitățile au fost stabilite pe baza intereselor elevilor, cei care s-au și implicat în organizare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow