elefant.ro
More

  Activitate de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor, la Scoala Speciala Pascani

  Joi, 14 noiembrie 2019, la Scoala Speciala Pascani a avut loc o activitate de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor. Tema aleasa a fost „Rapirea copiilor”. La activitate au participat reprezentanti ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași și ai  Centrului de Servicii Sociale „Sf. Nicolae” Pașcani.

  Astăzi a avut loc o activitate din cadrul campaniei internaționale „19 zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor ”, cu tema „Răpirea copiilor”.
  Menționăm participarea la activitate a următoarelor instituții partenere: Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași și Centrul de Servicii Sociale „Sf. Nicolae” Pașcani.
  Campania reprezintă o modalitate deosebit de atractivă de a organiza, în special în școli, acțiuni pentru schimbarea comportamentului social, pentru educarea și mobilizarea copiii și tinerilor, prin implicarea acestora, împreună cu instituții, organizații și alți parteneri ai societății civile, în prevenirea abuzului, neglijării, bullying-ului, abandonului și absenteismului școlar, a consumuluide droguri și alte substanțe nocive, a traficului de persoane etc.” se arata intr-o postare pe pagina de facebook a Scolii Speciale Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biciclist accidentat la Războieni. A traversat prin loc nepermis

  Un biciclist a fost accidentat vineri seara, in localitatea ieseana Razboieni. Barbatul, in varsta de 56 de ani, ar fi traversat strada printr-un loc...

  Uniunea Europeană enervează țăranii români cu legea porcului. „Să-i fac un grafic de hrănire? Să mă schimb de cinci ori pe zi?”

  Uniunea Europeană revoluționează modul în care românii cresc porci în propriile curți. Specialiștii de la Bruxelles nu sunt de acord ca animalele să mai fie...

  Studiu: Deșeurile electronice ating niveluri record

  Un munte de televizoare cu ecran plat, telefoane mobile și alte produse electronice a crescut ajungând la un nivel record anul trecut, potrivit unui...

  Opinii