Joi, 14 noiembrie 2019, la Scoala Speciala Pascani a avut loc o activitate de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor. Tema aleasa a fost „Rapirea copiilor”. La activitate au participat reprezentanti ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași și ai  Centrului de Servicii Sociale „Sf. Nicolae” Pașcani.

Astăzi a avut loc o activitate din cadrul campaniei internaționale „19 zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor ”, cu tema „Răpirea copiilor”.
Menționăm participarea la activitate a următoarelor instituții partenere: Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași și Centrul de Servicii Sociale „Sf. Nicolae” Pașcani.
Campania reprezintă o modalitate deosebit de atractivă de a organiza, în special în școli, acțiuni pentru schimbarea comportamentului social, pentru educarea și mobilizarea copiii și tinerilor, prin implicarea acestora, împreună cu instituții, organizații și alți parteneri ai societății civile, în prevenirea abuzului, neglijării, bullying-ului, abandonului și absenteismului școlar, a consumuluide droguri și alte substanțe nocive, a traficului de persoane etc.” se arata intr-o postare pe pagina de facebook a Scolii Speciale Pascani.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider