More

  Acțiune cu polițiștii și mascații la Târgu Frumos. Aproape 40 de amenzi, zeci de societăți și mașini controlate

  La data de 3 martie a.c., în intervalul orar 09.00 – 12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos şi Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Târgu Frumos au acţionat pe raza de competenţă pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea accidentelor rutiere.

  În activităţi au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi, poliţişti criminalişti, jandarmi, reprezentanţi ai D.S.V.S.A. Iaşi şi C.J.P.C. Iaşi.

  În cadrul acţiunii au fost verificate 31 societăţi comerciale şi au fost controlate 13 autoturisme, fiind legitimate 139 de persoane.

  În urma neregulilor constatate au fost aplicate 39 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14.835 de lei, dintre care 13 conform O.U.G. nr. 195/2002, 12 conform Legii nr. 61/1991 şi 14 conform altor acte normative.

  Spre exemplu, o tânără de 24 de ani a fost depistată în timp ce deţinea ţigarete susceptibile a proveni din contrabandă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă şi s-a dispus confiscarea a 95 de ţigarete, iar cercetările continuă.

  IPJ IASI

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier cu o victimă în comuna Todirești. Mașină distrusă după impactul cu un stâlp – FOTO

  Accident rutier spectaculos luni seara, 19 aprilie, in jurul orei 20:00, in comuna Todiresti. Un sofer din Siretel ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stalp de pe marginea drumului si s-a rasturnat pe camp. //

  Propunere: Depozite de carte în sediile PNL și USR Pașcani

  Un consilier pășcănean propune ca organizațiile politice locale PNL și USR să renunțe la sediile actuale în favoarea extinderii corpului Bibliotecii Municipale ”Leonard Gavriliu”. //

  Un tânăr de 19 ani suspect în cazul înjunghierii din Moțca. A fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi

  Un tanar de 19 ani este principalul suspect in cazul agresiunii ce a avut loc vineri, 19 aprilie, in localitatea Motca, in care un barbat de 26 de ani a fost injunghiat. Presupusul agresor a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi, unde va fi expertizat pentru a se vedea daca a avut discernamant sau nu in timpul comiterii faptei. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet