18.1 C
Paşcani
vineri, septembrie 20, 2024

Înscrieri pentru talentele locale ce vor cânta la sărbătoarea Pașcaniului din perioada 7-9 iulie

Artiștii locali din preajma Pașcaniului sunt așteptați să se înscrie pentru a face spectacol în cele trei seri de sărbătoare din cadrul Zilelor Municipiului Pașcani, ce vor avea loc în perioada 7-9 iulie.

În perioada 7-9 iulie 2023 vor avea loc Zilele Municipiului Pașcani în cadrul căreia Comisia de Organizare a Zilelor Municipiului a hotărât că și anul acesta să se desfășoare un spectacol al talentelor locale . Astfel , cei interesați să susțînă un microrecital în cadrul acestui eveniment sunt rugați să depună o cerere în care să specifice suma de bani pentru prestația artistică și un număr de telefon la care pot fi contactați. De asemenea această solicitare scrisă va fi însoțită de o copie a CI a solicitantului . Cererile pot fi depuse în perioada 05-15 mai 2023 la sediul Casei de Cultură (de luni până vineri între orele 9.30-12.00 ) sau la adresa de email: casadeculturapascani@yahoo.com. Important: Hotărârea de participare la acest eveniment se va lua în cadrul comisiei. Toți solicitanții vor trimite un material video sau doar audio prin intermediul whatsapp la numărul de telefon 0728275138” se arată în anunțul transmis de Casă deCultură.

În acest an, preselecțiile vor fi făcute în cadrul comisiei care organizează Zilele Municipiului, într-o ședință ce va avea loc pe 17 mai.

Artiștii locali vor deschide fiecare zi de spectacol, vineri, sâmbătă și duminică, iar mai apoi vor urca pe scenă invitații speciali. De precizat este faptul că în ediția de anul trecut printre talentele locale s-au aflau și Mihaela și Celia Ungureanu, Sofia Ștefania Jipa, Ilaria Elena Sava, Bianca Ioana Grigorut, Maria Oprea și multe alte persoane.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70