19.1 C
Paşcani
sâmbătă, mai 4, 2024

Cinema în aer liber, la Pașcani. Zece proiecții de film românesc în iulie-septembrie

Pășcănenii vor avea la sfârșitul acestei veri – începutul toamnei, cinema în aer liber. Legislativul local a aprobat finanțarea unei activități cultural-artistice, programată în perioada iulie – septembrie. Este vorba despre cinema în aer liber, prin care vor rula zece producții românești, pe o perioada de câteva zile. Costul activității este de 30.000 de lei.

 De precizat este faptul că un astfel de proiect a mai avut loc în municipiul Pașcani, prin „Caravana Filmului Românesc”, ce a avut loc în piațeta din fața sediului administrației locale.

Până la sfârșitul acestui an, programul de activități cultural-artistice al Primăriei Pașcani mai cuprinde Zilele Municipiului, Cupa Pascaniului la șah, premierea șefilor de promoție și a elevilor cu media zece la Evaluarea Națională și Bacalaureat, Târg de produse agricole tradiționale în toamna, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, Campania de Prevenire și Combatere a cancerului la san, Crosul toamnei, Competiția de Șah Cupa Sadoveanu și activitățile ce au loc în decembrie, odată cu deschiderea sezonului de iarnă.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70