17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022

Cinema în aer liber, la Pașcani. Zece proiecții de film românesc în iulie-septembrie

Pășcănenii vor avea la sfârșitul acestei veri – începutul toamnei, cinema în aer liber. Legislativul local a aprobat finanțarea unei activități cultural-artistice, programată în perioada iulie – septembrie. Este vorba despre cinema în aer liber, prin care vor rula zece producții românești, pe o perioada de câteva zile. Costul activității este de 30.000 de lei.

 De precizat este faptul că un astfel de proiect a mai avut loc în municipiul Pașcani, prin „Caravana Filmului Românesc”, ce a avut loc în piațeta din fața sediului administrației locale.

Până la sfârșitul acestui an, programul de activități cultural-artistice al Primăriei Pașcani mai cuprinde Zilele Municipiului, Cupa Pascaniului la șah, premierea șefilor de promoție și a elevilor cu media zece la Evaluarea Națională și Bacalaureat, Târg de produse agricole tradiționale în toamna, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, Campania de Prevenire și Combatere a cancerului la san, Crosul toamnei, Competiția de Șah Cupa Sadoveanu și activitățile ce au loc în decembrie, odată cu deschiderea sezonului de iarnă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Copaci toaletați in vegetație, pentru a se vedea lămpile de iluminat

  Administratia locală din Pașcani continua acțiunile de toaletate a...

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow