14.1 C
Paşcani
luni, mai 6, 2024

Tabără la mare, gratuită, pentru elevii din Târgu Frumos

Și anul acesta, elevii cu rezultate deosebite la învățătură sau care provin din familii cu posibilități financiare reduse, din orașul Târgu Frumos, vor avea ocazia să meargă într-o vacanta gratuita, pe litoralul Marii Negre, oferita de administrația locala.
Un proiect de hotărâre în acest sens a fost inițiat de edilul orașului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, document care va fi supus aprobării consilierilor locali în ședința de joi, 26 mai.
Potrivit proiectului, suma alocată pentru tabăra elevilor este de 72.000, de la bugetul local. iar beneficiarii vor fi stabiliți după câteva criterii, rezultatele la învăţătură şi la concursuri în anul şcolar 2021-2022, situația financiară și sociala a familiei elevului. Propunerile urmează să fie făcute de unitățile de învățământ din oraș.

Menționam că este o tradiție pentru administrația locala din orașul Târgu Frumos de a răsplăti eforturile elevilor care obțin rezultate bune la învățătură, anul acesta fiind al zecelea, consecutiv, când este organizata tabăra gratuita pentru elevi.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70