13 C
Paşcani
marți, aprilie 30, 2024

Mesaje de Sfântul Nicolae 2021. Urări amuzante și felicitări de trimis celor dragi

Pe 6 decembrie este prăznuit Sfantul Nicolae, ocrotitorul marinarilor și al copiilor. Astăzi, sute de mii de români își serbează onomastica, însă ziua de Moș Nicolae este mai populară în rândurile copiilor datorită cadourilor pe care aceștia le primesc în ghetuțe. Pentru cei care doresc să transmită un mesaj de Sfântul Nicolae sărbătoriților de astăzi propunem câteva urări amuzante.

Pe 6 decembrie, românii care poartă numele Nicolae, Nicoleta, Nicu sau Niculina își serbează onomastica. Totodată, această sărbătoare este mult mai populară printre copiii care așteaptă cu nerăbdare să descopere ce cadouri le-a lăsat Moș Nicolae în ghetuțe.

Dacă aveți nevoie de idei de mesaje și urări amuzante pentru a transmite un gând bun sărbătoriților de astăzi, vă puteți inspira din lista de mai jos.

Mesaje amuzante de Sfântul Nicolae

Sfântul Nicolae a venit, cizmele ti-ai pregătit?”

„Cizmulițe lustruite îl așteaptă la fereastră! Haide, fugi și îi deschide, vine bucuria noastră!”

„Dragă Moş Nicolae, te rog să aduci sănătate şi fericire familiei şi prietenilor mei. Mulţumesc. La Mulţi Ani!”

„De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Nicoleta!”

„Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!”

„Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate și fericire și ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.”

“Cu ocazia Sfântului Nicolae va doresc să aveți parte de un Moș Nicolae generos și momente pline de bucurie cu cei dragi”.

”Sorcova, vesela / Nicolae-i ziua ta! / Să trăieşti, să petreci, / An de an să înfloreşti!”

sursa observator

Alte articole