16.3 C
Paşcani
marți, mai 7, 2024

Temperaturile scad în toată țara, anunță ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în fiecare regiune

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, în intervalul 2 – 15 august, pentru fiecare zonă a țării. Potrivit ANM, în zilele care urmează temperaturile vor mai scădea la nivelul întregii țări, iar în unele regiuni vremea va deveni mai răcoroasă. 


Vremea în MOLDOVA

Din data de 3 august, temperaturile vor fi semnificativ mai scăzute faţă de perioada anterioară, cu maxime, în medie, de 25…30 de grade, iar în jurul datei de 7 august în nordul regiunii vremea va deveni relativ răcoroasă. Valori de 32…33 de grade, caracterizând o vreme
călduroasă, se vor înregistra în unele după-amiezi doar în sudul regiunii. În tot acest interval, temperaturile minime se vor situa în marea lor majoritate între 14 şi 19 grade, posibil mai mici în dimineţile de 8 şi 9 august.

Va ploua pe arii mai extinse în perioada 4 – 6 august şi cu caracter local în 3 şi 7 august, determinând un regim pluviometric apropiat de cel normal pentru prima săptămână a lunii august. Probabilitatea pentru manifestări de instabilitate atmosferică va fi în creştere şi după data de 12 august.

Continuarea pe Digi 24

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70