20 C
Paşcani
marți, aprilie 30, 2024

Târg caritabil pentru un copil bolnav, la Pașcani

Oamenii cu suflet mare, dornici să facă o faptă bună și să ofere o șansă unui copil, care încă de la o vârstă fragedă se luptă pentru a câștiga lupta cu viața, sunt așteptați duminică, 18 iulie, la Catedrala „Pogorârea Sfântului Duh” din Pașcani.

Manifestarea își propune să ofere sprijin pentru Alexandru, un băiețel de 3 ani din Slobozia, care suferă de amiotrofie musculară spinală tip 1 și are nevoie de un tratament costisitor pentru părinți. Este vorba despre suma de 2.125.000 de dolari, prețul vaccinului ZOLGENSMA, care speră să readucă norocul în viața lui Alexandru.

Menționăm că până acum s-a strâns în jur de un milion de dolari.

În cadrul târgului pus la punct de trei mămici, organizatoarele acestui eveniment, vor putea fi achiziționate produse, va fi amenajat un decor pentru fotografii profesionale, dar sunt pregătite și suprize pentru cei mici. Astfel, în intervalul orar 15 -17 vor fi activități precum picturi pe față, jocuri, dar și o vizită a maschotelor precum Mickey și Minnie.

Precizăm că este pentru prima dată când se organizează un astfel de târg la Pașcani, iar produsele au fost donate de câteva societăți comerciale din municipiu, dar și de oamenii care au răspuns acestei inițiative și au decis să se implice.

Alte articole