20 C
Paşcani
marți, aprilie 30, 2024

Lucrări de curățenie și reparații în spațiile de joacă din Pașcani | FOTO

Vremea frumoasă a mobilizat echipele de muncitori de la spații verzi, dar și de la Serviciul de Gospodărie Comunală să înceapă lucrările de curățenie și reparație a locurilor de joacă pentru copii. Încă de dimineață, muncitorii au luat parcurile la curățat, de la cositul ierbii, până la vopsirea spațiilor de joacă sau repararea lor, acolo unde a fost cazul.

Conform spuselor viceprimarului, Cristian Rățoi, au trecut mai bine de șase ani de când locurile de joacă nu au mai fost recondiționate, iar durata preconizată a lucrărilor care urmează să aibă loc în toate parcurile din muncipiu ar putea trece de pragul de o lună, motiv pentru care Rățoi face apel la pășcăneni să fie înțelegători.

Starea proastă în care se află locurile de joacă din municipiu nu a trecut neobservată nici de către unii dintre părinții sau bunicii care i-au însoțit astăzi pe cei mici în parc.

De asemenea, tot luni, 7 iunie, muncitorii s-au ocupat de cositul ierbii de pe strada Moldovei până la Kaufland, de amenajarea a două spații verzi cu arbuști și flori în zona Catedralei, dar și de balastarea străzile Trandafirilor și Nuculeț din suburbia Gâștești.

În perioada următoare, echipele de muncitori vor continua lucrările de reparații și amenajare a locurilor de joacă, în ordinea următoare. Primul vizat este parcul de la intersecția străzilor Casa de Apa cu Traian Vuia, continuând cu cel de pe strada Moldovei, de pe 1 Decembrie, dar și cu cel din spatele blocului, vizazi de Biserica Sfânta Vineri.

Alte articole