19.1 C
Paşcani
marți, aprilie 30, 2024

Mai multe incendii de vegetație uscată în apropiere de Pașcani

  • În data de 05.2021, ora 12:58, un echipaj de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Valea Seacă, comuna Valea Seacă, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de 3,5 hectare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.
  • În data de 05.2021, ora 20:45, două echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în suburbia Blăgești, din municipiul Pașcani, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 1,5 hectare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.
  • În data de 05.2021, ora 23:23, un echipaj de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos a acționat în satul Războieni, comuna Ion Neculce, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață aproximativă de 3 hectare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

ISU Iasi

Alte articole