22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021

Mai multe incendii de vegetație uscată în apropiere de Pașcani

oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
credius.ro
vivacredit.ro
creditfix.ro
fashiondays.ro
elefant.ro
answear.ro
horacredit.ro/

Ultimele știri

  • În data de 05.2021, ora 12:58, un echipaj de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Valea Seacă, comuna Valea Seacă, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de 3,5 hectare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.
  • În data de 05.2021, ora 20:45, două echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în suburbia Blăgești, din municipiul Pașcani, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 1,5 hectare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.
  • În data de 05.2021, ora 23:23, un echipaj de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos a acționat în satul Războieni, comuna Ion Neculce, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață aproximativă de 3 hectare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

ISU Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI