20 C
Paşcani
marți, aprilie 30, 2024

Directorul clubului CSM, schimbat din funcție, la propunerea CA-ului. Postul va fi scos la concurs

Schimbari radicale in conducerea Clubului Sportiv Municipal Pașcani.
Noul Consiliu de Administrație a hotărât sa solicite legislativului local schimbarea din funcție a actualului director executiv, Bogdan Mandric. Decizia a fost luată in ședința care a avut lor pe 17 martie a.c. cu voturile membrilor numiți de PNL.
Mai exact C.A-ul clubului solicita revocarea Hotărârii nr 77 din 30 aprilie 2013, prin care actualul director a fost numit in funcție, pe perioada nedeterminata. De asemenea se solicitat scoaterea la concurs a postului de manager si stabilirea unui contract cu obiective clare si indicatori de performanta. Consilierul PSD Mihai Dediu susține caa votat împotriva.

Propunerea de revocare a fost făcută de președintele clubului consilierul local Catalin Conache. El a motivat ca echipa de fotbal a obținut rezultate negative, mai ales in ultimul an de zile si a arătat celorlalți membri comentariile apărute pe un post național de televiziune. `De asemenea reprezentanții PNL au ajuns la concluzia ca echipa de seniori ar trebui desființată iar resursele sa fie folosite pentru copii si sportul de masa.

Hotărârea conducerii clubului va fi înaintată primarului, pentru a propune un proiect de hotărâre. Rămâne de văzut dacă legislativul local va da curs cererii de revocare. Bogdan Mandric a refuzat sa comenteze decizia Consiliului de Adminsitratie. El ocupa funcția de director din anul 2013. A fost exclus din Consiliul de Administratie si schimbat din functia de președinte, in locul lui fiind numit consilierul PNL Catalin Conache.
Urmatoarea sedinta a CA-ului este programata vinerea viitoare, pentru stabilirea proiectului de buget pe anul 2021. Conform unor surse neoficiale, clubul ar urma sa aiba mai putini bani sau cel mult acelasi buget ca si in anii trecuti, circa un milion de lei, din care 80% sunt cheltuiti pentru intretinerea bazei sportive.

Alte articole