16.4 C
Paşcani
luni, mai 6, 2024

USR Pascani, analiza dupa primul tur. Il sprijina pe Iohanis

USR Pascani a anuntat ca in turul doi al alegerilor prezidentiale il va sustine pe candidatul PNL, Klaus Iohanis, pentru obtinerea unui nou mandat. Intr-un comunicat trimis presei se arata ca este exclusa orice colaboare cu PSD sau “ satelitii acestuia”.
In legatura cu scorul mai slab decat la europarlamentare, obtinut la Pascani, in primul tur al alegerilor prezidentiale, organizatia locala a USR explica ca “Pașcaniul este unul din fiefurile tradiționale ale PSD-ului” si ca urmeaza sa fie facuta o analiza.

„Mulțumim tuturor pășcănenilor care au fost alături de Alianța USR Plus și de candidatul său, la alegerile de ieri. Votul de ieri a transformat USR-ul în a treia forță politică a României. Pașcaniul este unul din fiefurile tradiționale ale PSD-ului iar acest lucru explică rezultatul cu două procente mai mic decât media națională a Alianței USR Plus (12% versus 14%). În zilele următoare vom analiza aceste rezultate și ne vom concentra eforturile pentru susținerea candidatului PNL în turul al doilea excluzând orice colaborare cu PSD sau cu sateliții acestuia.” – USR Pascani

Mentionam ca la Pascani candidatul USR, Dan Barna s-a clasat pe locul patru. El a reusit sa obtina doar 12,19% din voturi, mai putin cu 3,49% adica peste 450 de voturi fata de rezultatele de la europarlamentare. Si aici este de remarcat campania electorala slaba, aproape in totalitate pe retelele de socializare.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70