PSD Pascani, a obtinut mai putine voturi decat liberalii, in primul tur al alegerilor prezidentiale si se afla pe locul doi, in premiera la Pascani. Fostul premier, Viorica Dancila a reusit sa obtina in orasul considerat fieful PSD -ului un procent de 26,87 adica 3896 voturi, cu 151 mai putin decat la europarlamentare.

Rezultatul reflecta campania foarte slaba desfasurata de PSD in ultimile saptamani de zile, si lipsa de activitate politica din ultimii ani de zile. Asta chiar daca presedintele organizatiei, Dumitru Pantazi este primarul municipiului, iar unul dintre vicepresedinti, Vasile Axinte este deputat.
Intru-un mesaj postat pe Facebook, nu in fata camerelor de luat vederi, sunt transmise multumuri membrilor de partid si sustinatorilor care au votat candidatul PSD. De asemenea se arata ca in urmatoarele saptamani organizatia locala se va mobiliza mai mult in urmatoarele saptamani pentru ai convinge pe pascaneni sa o voteze pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al Romaniei.

„Mulțumim pentru că ați ieșit la vot! Mulțumim pentru că ați votat pentru Viorica Dăncilă! În aceste două săptămâni o să ne mobilizăm mai tare pentru că voi, cetățenii, meritați mai mult, meritați o Românie care să fie unită și care să se dezvolte, să aibă un program de guvernare solid. Trebuie să fiți în continuare alături de PSD și să votați pe 24 Noiembrie pentru un președinte care luptă pentru toți românii. Viorica Dăncilă este președintele de care România are nevoie! Viorica Dăncilă este cu sufletul, gândul și fapta pentru fiecare român!”

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider