15.7 C
Paşcani
marți, aprilie 30, 2024

Salonul ofertelor educationale la Pascani- unitatile de invatamant si-au prezentat ofertele pentru anul scolar 2019-2020

Inscrierile la liceu se apropie cu pasi repezi. După afișarea rezultatelor la examenele de Evaluare Naționala, viitorii absolventi de gimnaziu vor trebui să decidă la ce liceu se vor înscrie.  Pentru a veni in intampinarea viitorilor liceeni,  unitatile de invatamant liceal si profesional din municipiu si imprejurimi au pregatit o oferta educationala generoasa, pe care au prezentat-o joi 23 mai, la sediul primariei Pascani.

Evenimentul,  organizat de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi in parteneriat cu Centrul Judetan de Resurse si Asistenta Educationala,  s-a adresat elevilor din clasele a VIII-a si  parintilor acestora, cu scopul de a sprijini procesul de orientare în carieră a tinerilor .

Deschiderea evenimentului a avut loc la ora 11:00 in sala de seminarii a primariei municipiului, unde reprezentantii liceelor si ai scolilor profesionale au prezentat oferta educationala si cate un cate un film de promovare, iar in holul primariei au fost amenajate standuri unde persoanele interesate au putut afla mai multe informatii referitoare la oferta fiecarei institutii de invatamant in parte. Viitorii absolventi au primit informatii complete pentru a putea alege traseul educational care vine in intampinarea aspiratiilor lor. Elevii au avut oportunitatea sa se informeze atat asupra ofertelor educationale cat si a vietii de licean ,pentru a putea  lua o decizie in ceea ce priveste viitorul lor.

Mentionam ca potrivit calendarului de admitere, completarea optiunilor in fisele de inscriere de catre absolventii claselor a VIII a va avea loc in perioada 3-7 iulie 2019.

 

Galeria foto poate fi vazuta pe pagina de facebook a redactiei : www.facebook.com/stirile.infobit

 

Alte articole