19.1 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022

Rămas bun, ani de liceu! Curs festiv la Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” Pașcani

- Advertisement -

Aproape 90 de elevi de la Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” din municipiul Pascani si-au luat ramas bun joi, 23 mai, de la anii de liceu. A fost prima unitate de invatamant din oras care a organizat cursul festiv din acest an scolar.


Tinerii si-au strigat bucuria, dar au pastrat in suflet si sentimentele de despartire fata de colegi si emotii pentru un nou drum in viata. Festivitatea a inceput cu imnul Gaudeamus.

Au fost premiati elevii din cele patru clase terminale, doua de liceu si doua profesionale. Pe scena au urcat si cele trei sefe de promotie, doua dintre ele fiind la egalitate: Maria Alexandra Palade si Denisa Elena Lazarica cu media 9,20 si Simona Monica Ungureanu, cu 8,90, conform conducerii scolii.

Alaturi de ei a fost si directorul unitatii de invatamant, Gheorghe Spiridon. A precizat ca generatia care a terminat astazi a fost una dintre cele mai bune ale scolii si de care se desparte cu regret.

Mentionam ca saptamana viitoare vor avea loc cursurile festive la alte trei unitati de invatamant din oras: pe 28 mai la Liceul Teoretic Miron Costin, pe 29 mai la Colegiul National Mihail Sadoveanu si pe 31 mai la Colegiul Tehnic CF Unirea.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow