More

  Rămas bun, ani de liceu! Curs festiv la Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” Pașcani

  Aproape 90 de elevi de la Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” din municipiul Pascani si-au luat ramas bun joi, 23 mai, de la anii de liceu. A fost prima unitate de invatamant din oras care a organizat cursul festiv din acest an scolar.


  Tinerii si-au strigat bucuria, dar au pastrat in suflet si sentimentele de despartire fata de colegi si emotii pentru un nou drum in viata. Festivitatea a inceput cu imnul Gaudeamus.

  Au fost premiati elevii din cele patru clase terminale, doua de liceu si doua profesionale. Pe scena au urcat si cele trei sefe de promotie, doua dintre ele fiind la egalitate: Maria Alexandra Palade si Denisa Elena Lazarica cu media 9,20 si Simona Monica Ungureanu, cu 8,90, conform conducerii scolii.

  Alaturi de ei a fost si directorul unitatii de invatamant, Gheorghe Spiridon. A precizat ca generatia care a terminat astazi a fost una dintre cele mai bune ale scolii si de care se desparte cu regret.

  Mentionam ca saptamana viitoare vor avea loc cursurile festive la alte trei unitati de invatamant din oras: pe 28 mai la Liceul Teoretic Miron Costin, pe 29 mai la Colegiul National Mihail Sadoveanu si pe 31 mai la Colegiul Tehnic CF Unirea.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Ședință fulger pentru consilierii pășcăneni

  Surprize pentru consilierii locali din Pascani. Legislativul local a fost convocat in sedinta extraordinara, in ziua de marti, 2 martie, de la ora 14:00,...

  Noutățile din campania de vaccinare. La Pașcani noi doze, la Deleni un nou centru

  Prima zi de primavara a adus si noi doze de vaccin Pfizer impotriva virusului COVID 19 in centrele din judet, precum si la Pascani,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp