21.3 C
Paşcani
sâmbătă, mai 4, 2024

Un tanar baut si fara permis a provocat un accident rutier la Ciohorani

Comunicat: La data de 13 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 2-E 85, pe raza comunei Ciohorăni, jud. Iaşi, a avut loc un accident rutier.

 

Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că, la data de 13 februarie, în jurul orei 20:30, un tânăr  de 21 de ani, din comuna Ciohorăni, judeţul Iaşi, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN 2-E 85, pe raza comunei Ciohorăni, judeţul Iaşi, a pierdut controlul acestuia şi a părăsit carosabilul.

 

Totodată, în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

IPJ IASI

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70