19.1 C
Paşcani
sâmbătă, mai 4, 2024

Edilul din Motca, intr-un videoclip al indragitei artiste Laura Olteanu – „Ghini-i sta primarului” VIDEO

Primarul comunei Motca, Constantin Serioja Hobinca, a fost invitat sa participe la filmarile unui nou videoclip al indragitei canterete de muzica populara, Laura Olteanu. Noua melodie, intitulata „Ghini-i sta primarului”, acompaniata de Orchestra Fratilor Advahov, il are ca personaj principal chiar pe edilul din Motca, intr-un rol la figurat. 

Melodia a fost inregistrata in urma cu ceva timp si face parte din albumul „Acasa-i Romania!”, iar artista s-a gandit sa filmeze si videoclipul. In urma colaborarilor cu administratia din Motca si implicit, prezenta ei la doua editii a „Zilei Comunei Motca” in 2015 si 2018, primarul din comuna a fost invitat sa participe la filmari, alaturi de familia lui si viceprimarul comunei, intr-o localitate montana din zona Putna. Constantin Serioja Hobinca a precizat ca va pastra aceeasi colaborare frumoasa cu artista si ca o recomanda cu drag pentru talentul ei.

Totul a fost intr-un cadru pitoresc, cu dansatori profesionisti, iar participantii au fost imbracati in portul traditional romanesc.

Mentionam ca textul a fost scris de Mariana Honceru, muzica, Constantin Schipor, orchestratie, Dorin Buldumea, acompaniat de Orchestra Fratilor Advahov, iar imaginea si montajul, asigurat de Oleg si Ina Butnaru.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70