Slider

Primarul comunei Motca, Constantin Serioja Hobinca, a fost invitat sa participe la filmarile unui nou videoclip al indragitei canterete de muzica populara, Laura Olteanu. Noua melodie, intitulata „Ghini-i sta primarului”, acompaniata de Orchestra Fratilor Advahov, il are ca personaj principal chiar pe edilul din Motca, intr-un rol la figurat. 

Melodia a fost inregistrata in urma cu ceva timp si face parte din albumul „Acasa-i Romania!”, iar artista s-a gandit sa filmeze si videoclipul. In urma colaborarilor cu administratia din Motca si implicit, prezenta ei la doua editii a „Zilei Comunei Motca” in 2015 si 2018, primarul din comuna a fost invitat sa participe la filmari, alaturi de familia lui si viceprimarul comunei, intr-o localitate montana din zona Putna. Constantin Serioja Hobinca a precizat ca va pastra aceeasi colaborare frumoasa cu artista si ca o recomanda cu drag pentru talentul ei.

Totul a fost intr-un cadru pitoresc, cu dansatori profesionisti, iar participantii au fost imbracati in portul traditional romanesc.

Mentionam ca textul a fost scris de Mariana Honceru, muzica, Constantin Schipor, orchestratie, Dorin Buldumea, acompaniat de Orchestra Fratilor Advahov, iar imaginea si montajul, asigurat de Oleg si Ina Butnaru.

Slider