15.7 C
Paşcani
marți, aprilie 30, 2024

VIDEO – CARNAVALUL FULGILOR DE NEA, CLUBUL COPIILOR PAȘCANI

 

Carnavalul fulgilor de nea la Pașcani

Serbările pregătite în școli ne aduc mai aproape de Ajunul Crăciunului și de atmosfera sărbătorilor de irană. Nu lipsesc cântecele și dansurile, costumele frumoase populare sau de Crăciunițe dar și forfota pregătirilor ca totul să fie conform planului. Carnavalul fulgilor de nea de la Clubul Copiilor din Pașcani s-a desfășurat și în acest an cu emoție și bucurie pentru toți cei prezenți. A venit și Moș Crăciun!

O nouă ediție a Carnavalului fulgilor de nea de la Clubul Copiilor din Pașcani a fost unul plin de emoție și bucurie pentru toți cei prezenți, de la participanți până la susținători. Deschiderea a fost făcută de conducerea instituției, profesorul Maria Vatamanu.

A urmat apoi un program de peste o oră cu tot felul de cântece și colinde pregătite de elevii talentați înscriși la aceste cercuri.

Nu au lipsit dansurile populare, ușoare și de societate pregătite în ultimul timp de coregrafii Clubului. Acestea au fost foare apreciate de public, mai ales că cercul de dans a luat și premii în ultima perioadă.

Nu a lipsit orchestara domnului profesor Gheorghe Arșinel. Aici s-a cântat și vocal mai ales că sunt atât de mulți copii talentați.

Și cum de la un asemenea eveniment nu putea lipsi bunătatea Moșului cel iubit, a trimis pe cineva să împartă darurile tuturor celor care au urcat pe scenă și au făcut programul de sărbători.

Menționăm că darurile au fost ofeite prin bunătatea câtorva societăți și persoane din Municipiu. Este vorba despre Sorin Olariu, SC Multiplu Tur SRL, SC Camelo SRL, Protopopiatul Pașcani, Tridelta și cadrele didactice care predau la Clubul din Pașcani.

Alte articole