Slider

Se cauta forta de munca pentru strainatate in campania agricola de anul viitor. Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Iasi, promoveaza oferta unui angajator din Spania de 800 de locuri de munca (dintre care 400 locuri pentru femei si 400 de locuri pentru cupluri), pentru munca sezoniera in agricultura pentru recoltarea capsunilor, campania 2019 (nu se solicita experienta).

Potrivit unui comunicat de presa trimis de AJOFM Iasi, durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimata de angajare fiind 15 februarie 2019. Timpul de lucru este de 6.5 ore efectiv lucrate/zi, 40 de ore si 15 min/saptamana impartite in 6 zile, ziua de odihna nu este neaparat duminica.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt: (IRPF=impozit) = 2% impozit, asigurare medicală = 113 euro/lună. Perioada de probă este de 15 zile.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităților).

Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din salariile pe care le va primi angajatul. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este suportată de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Iaşi din Iaşi, strada Cucu, nr. 1, tel. 0232254578.

Selecţia va fi organizată în regiunile României: Sud şi Sud-Vest.

Termen limită pentru aplicare: 15.12.2018. Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior.

 

Slider