14.1 C
Paşcani
joi, mai 2, 2024

2023 un an al promisiunilor (P)

 

Cine priveste cu optimism viata traieste mult mai frumos decat pesismistul. Toamna copacii raman fara frunze, dar primavara le apar altele verzi si reiau ciclul vietii, fara sa se planga. In curand, decorul natural va fi in alb-negru si gri, dar toamna este anotimpul roadelor bogate. Mustul curge in pahare, hambarele se umplu de aur vegetal, gutuile lumineaza la fereastra, iar in pivnita miroase subil a mere. Zilele ploiase si cenusii vor fi urmate de zilele de sarbatoare, in care iarna asterne cerga mitoasa si alba peste lume.

Retrasi in casele lor, la caldura, oamenii vor privi cum ninge, cum picioarele trecatorilor se ingroapa in zapada, iar pasarile negre cauta de mancare scormonind albul.

2023 trebuie sa fie privit ca un an al promisiunilor, dincolo de amenintari, de neprevazutul vietii pentru ca oamenii setosi de frumos si de viata, traiesc cu patima si ultima secunda.

Mireasa in 2023? Este cea mai mare bucurie! Ciclul vietii trebuie sa continue si nimeni nu trebuie sa renunte la visul sau pentru ca se propovaduieste sfarsitul lumii. Alti oameni au trecut prin multe razboaie mari, si-au reconstruit casele de doua-trei ori si nu au fost fatalisti.

Daca nunta se va face la anul, planurile referitoare la rochii de mireasa 2023 se fac de acum.

Multi tineri procedeaza in acest mod, sa nu simta povara tuturor cheltuielilor nuntii in perioada organizarii. Un tanar le spunea amicilor care urmau sa faca nunta cum a procedat el. Cand a avut bani mai multi in buzunar a cumparat verighetele, apoi esalonat sticlele cu vin, a tocmit lautarii si a achitat sala si  a cumparat rochia de mireasa si costumul de ginere.

Asa, banii economisiti au fost investiti in produse necesare la nunta. Toti tinerii pot proceda la fel, sa nu se imprumute pentru organizarea evenimentului si sa nu isi puna parintii in dificultate.

Cele mai purtate rochii de mireasa in 2023 vor fi cele realizate la Croitoriepicasso, in Bucuresti, din materialele aflate in stocul magazinului care sunt cele mai solicitate.

Ce recomanda acest atelier?

  1. Longevitatea sa pe piata din Romania. Sunt trei decenii de cand rezista cu succes pe piata concurentei si in tot acest timp a acumulat experienta si a atras toate elitele. Croitorese de lux lucreaza in acest atelier si stilisti cu experienta supervizeaza tot ceea ce se realizeaza.
  2. Serviabilitatea fata de fiecare client. Nu conteaza ce are de facut, este primit si tratat regeste la acest atelier. Aici vin oameni care au nevoie de retusuri la produsele cumparate din magazine, dar si cei care doresc sa isi faca pe comanda haine elegante si confortabile.
  3. Clientii nu sunt obligati/nevoiti sa vina cu materialele lor. Au la dispozitie o intreaga expozitie de tesaturi fine, de lux, dar si de materiale purtate zi de zi in oras, la serviciu, peste tot.
  4. Existenta unei pagini online unde sunt vizibile creatii realizate la aceasta croitorie. Vizitatorii site-ului pot analiza si materialele, pe care le pot comanda online, daca locuiesc foarte departe de Bucuresti. Site-ul scuteste de drumuri inutile la atelier pentru ca prin intermediul datelor de contact se poate face o programare sigura ca nimeni sa nu astepte.
  5. Calitatea manoperei care pune in valoare aspectul si calitatea tesaturilor. Aici tiparele se trealizeaza manual dupa dimensiunile fiecarei cliente in parte. Cusaturile de prindere a fermoarului, finisajele butonierelor sau tivul se realizeaza manual, executie de o finete iesita din comun, dar si trainica.

Acum e timpul ca intr-o zi de toamna viitoarea mireasa sa isi ia domnisoarele de onoare, socra, mama si nasa si impreuna sa mearga la Croitoriepicasso, sa isi ofere clipe de maxim rasfat. Ore intregi vor admira tesaturile, finetea lor, feeria de culori, vor trece in revista rochiile finalizate si se vor bucura de tot ceea ce vor vedea in acel loc.

Cine doreste sa fie in pas cu moda isi face rochii pe comanda in acest atelier de lux si va castiga o tinuta personalizata, se va imbogati cu sfaturile primite direct de la stilist in cadrul consultantei si va constata ca pretul rochiei nu este mare.

Rochiile de mireasa se cauta din timp, se contureaza in imaginatie pentru ca ele sunt purtate in ziua in care cineva isi schimba statutul si devine familist.

E o ocazie speciala, unica si trebuie sa fie marcata cum se cuvinte.

Cine stie ce se va purta in 2023 in materie de rochii de mireasa? Intreaga echipa de la Croitoriepicasso care urmareste prezentarile de moda internationale si care studiaza tot ce apare nou in revistele de moda. Acesta este motivul pentru care doamnele bine imbracate din Bucuresti vin mereu la atelier si aleg sa isi faca rochii pe comanda la aceasta croitorie de lux.

O viitoare mireasa care merge la Croitoriepicasso sa isi faca o idee despre cum va arata rochia ei de mireasa in 2023 isi poate pune bine banii pentru materiale si poate stabili exact cu specialistii cand sa se prezinte pentru a i se lua masura, a primi consultanta gratuita si pentru alegerea materialelor.

Ea poate face o evaluare a costurilor totale, sa isi rezerve cea mai frumoasa rochie de mireasa. Intreaga ei companie va decide sa isi faca rochiile pentru nunta in acel loc.

2023 trebuie privit cu mult optimism de toata lumea, dar in mod special de catre cei care isi vor intemeia familii si se vor aseza la casele lor. Oricate greutati vor veni, in cuplu, cu iubire, onestitate si devotament se rezolva toate!

Alte articole