19.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 17, 2021

Edilul din Motca, intr-un videoclip al indragitei artiste Laura Olteanu – “Ghini-i sta primarului” VIDEO

Primarul comunei Motca, Constantin Serioja Hobinca, a fost invitat sa participe la filmarile unui nou videoclip al indragitei canterete de muzica populara, Laura Olteanu. Noua melodie, intitulata “Ghini-i sta primarului”, acompaniata de Orchestra Fratilor Advahov, il are ca personaj principal chiar pe edilul din Motca, intr-un rol la figurat. 

Melodia a fost inregistrata in urma cu ceva timp si face parte din albumul “Acasa-i Romania!”, iar artista s-a gandit sa filmeze si videoclipul. In urma colaborarilor cu administratia din Motca si implicit, prezenta ei la doua editii a “Zilei Comunei Motca” in 2015 si 2018, primarul din comuna a fost invitat sa participe la filmari, alaturi de familia lui si viceprimarul comunei, intr-o localitate montana din zona Putna. Constantin Serioja Hobinca a precizat ca va pastra aceeasi colaborare frumoasa cu artista si ca o recomanda cu drag pentru talentul ei.

Totul a fost intr-un cadru pitoresc, cu dansatori profesionisti, iar participantii au fost imbracati in portul traditional romanesc.

Mentionam ca textul a fost scris de Mariana Honceru, muzica, Constantin Schipor, orchestratie, Dorin Buldumea, acompaniat de Orchestra Fratilor Advahov, iar imaginea si montajul, asigurat de Oleg si Ina Butnaru.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Concurs pentru postul de manager la Spitalul Sfântul Ioan din Târgu Frumos

Consiliul de Administratie al Spitalului de Boli Cronice Sfantul Ioan din orasul Targu Frumos organizeaza concurs pentru...

Furt dintr-un birou, surprins de o cameră stradală. Pagubă de o mie de lei

Un noua presupusa infractiune a fost filmata de o camera stradala intr-o zona din municipiul Pascani. Un...

Aleșii locali roagă cetățenii să nu mai arunce resturile din construcții în pubele. Deșeurile pot fi ridicate de operatorul de salubritate de la domiciliul...

Administratia locala din Pascani face apel, din nou, catre cetateni sa nu mai puna gunoaie rezultate in...

Ajutorul de încălzire se va da printr-o nouă lege. La Pașcani, nu se primesc cereri deocamdată

Ajutorul de incalzire se va da printr-o noua lege la Pascani, la fel ca si in toata...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI