19.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 17, 2021

Adrian Streinu-Cercel, avertisment crunt pentru cetățeni. România, în pragul haosului: „Săptămâna viitoare vor fi lejer 10.000 de cazuri zilnic”

Medicul Adrian Streinu-Cercel, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Matei Balş, a transmis un avertisment în cursul serii de ieri. Acesta atenționează românii cu privire la atingerea unui număr record de îmbolăviri, dacă nu se respectă măsurile de prevenție, măcar pe ultima sută de metri.

În cât timp România va ajunge la peste 10.000 de cazuri

Din păcate, în contextul epidemiologic actual, România s-ar putea confrunta mai repede decât și-a putut imagina cineva cu un blocaj sanitar survenit în urma unui număr uriaș de cazuri de COVID-19.

Medicul Adrian Streinu-Cercel a vorbit ieri seară, în cadrul emisiunii “Ediţie Specială” de la Antena 3 de faptul că, săptămâna viitoare, în România s-ar putea înregistra zilnic peste 10.000 de cazuri. Această previziune înfricoșătoare se va putea concretiza foarte simplu dacă oamenii vor continua să nu respecte regulile și să nu poarte măști.

Continuarea pe playtech.ro

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a stabilit cum se dau banii prin ”Anghel Saligny”. Fiecare judeţ va primi cel puţin 140 milioane de lei

Alocări de cel puţin 140 de milioane de lei pentru fiecare judeţ, de 4 milioane pentru fiecare...

Certificat verde la restaurant, mall și nunți. Arafat: Avem legea, e nevoie de HG. Există deja o aplicație care poate citi codul QR

Oamenii ar putea intra la restaurant, mall și nunți cu certificatul verde, acolo unde rata de infectare...

Noi măsuri pentru românii care beneficiază de ajutor social. Ce condiţii trebuie să respecte pentru a primi banii

Guvernul a aprobat miercuri, 15 septembrie, noi măsuri pentru stimularea participării pe piaţa muncii a beneficiarilor de...

Ce trebuie să facem dacă primim facturi uriașe la energie. Oficial ANRE: „Și furnizorul își dă seama că cineva a comis o eroare”

Mulți români se plâng că au primit facturi uriașe la energie electrică. Un locuitor din Sectorul 1...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI