18 C
Paşcani
duminică, octombrie 13, 2024

Vremea se mai încălzește, apoi încep ploile. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea va fi ușor mai caldă astăzi, spre deosebire de ieri, dar de la jumătatea săptămânii viitoare vor predomina ploile, spune meteorologul ANM Diana Giurgiu, potrivit Digi 24.

Astfel, după câteva zile cu temperaturi ceva mai ridicate, prognoza indică ploi, mai ales în regiunile nordice, dar și în partea de nord și est a țării. Metoorologul ANM a spus că de duminică temperaturile vor mai urca.

„Cu mici oscilații de la o zi la alta și de la o regiune la alta, de astăzi, vremea se mai încălzește, vom avea temperaturi ce se vor situa în general în jurul a ceea ce ar trebui să înregistrăm la această dată. În prima parte a săptămânii, pentru partea de sud a teritoriului, aceste valori de temperatură se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade și anume așteptăm ca în prima parte a săptămânii temperaturile maxime să urce spre 23-24°C pentru zona de sud a teritoriului, dar în zilele ce urmează, cu mici oscilații de la o zi la alta și de la o regiune la alta, temperaturile se vor afla cumva în jurul normalelor pentru această perioadă”, a explicat meteorologul ANM Diana Giurgiu.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis vineri prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, valabilă în intervalul 14 octombrie – 11 noiembrie.

Citeşte întreaga ştire: Vremea se mai încălzește, apoi încep ploile. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70