25.8 C
Paşcani
vineri, octombrie 11, 2024

Movilă: Alexandru Rafila, candidatul PSD la Iași, este responsabil pentru colapsul sistemului de sănătate naţional (P)

Comunicat de presă: Într-o mișcare ce denotă dispreț față de cetățenii Iașului, Alexandru Rafila, actualul ministru al Sănătății, a fost desemnat de PSD să reprezinte în Parlament interele ieşenilor.

„Îl așteptăm pe domnul Rafila să vină la Iași și să le explice oamenilor cum de a ajuns să fie impus aici de către PSD, după ce a ignorat complet nevoile ieșenilor. Acesta este ministrul care, deși a avut în mână resursele necesare, a ales să tragă pe linie moartă toate proiectele esențiale pentru sănătatea din acest oraș”, a declarat Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi, un critic vehement al actualei conduceri PSD.

De-a lungul mandatului său, Rafila a arătat nu doar incompetență administrativă, ci și o repulsie față de orașul Iași și față de proiectele care ar fi putut salva vieți. Institutul de Boli Cardiovasculare, un proiect de importanță crucială pentru întreaga regiune, a rămas fără finanțare și fără sprijin din partea Ministerului Sănătății, în ciuda promisiunilor făcute de-a lungul timpului.

„PSD trimite la Iași un candidat care a distrus speranțele ieșenilor de a beneficia de un sistem de sănătate modern și funcțional. Este o insultă pentru toți cei care se confruntă cu lipsuri în sistemul medical și cu proiecte abandonate. Noi, cei din Iaşi, suntem aici pentru a cere socoteală și pentru a aduce la lumină adevărul despre acest eșec răsunător. Îl așteptăm pe domnul Rafila la o conferință de presă în Iași, să ne explice de ce a sabotat sănătatea ieșeană și ce are de gând să facă acum, când se vede pe lista PSD la alegeri” a adăugat Petru Movilă.

Petru Movila – presedinte PMP Iasi

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70