20.1 C
Paşcani
joi, octombrie 10, 2024

Cursuri gratuite de pregătire pentru Bacalaureat organizate la Biblioteca Municipală din Pașcani

Inițiativă de apreciat în municipiul Pașcani. Un grup de profesoare, împreună cu conducerea Bibliotecii Muncipale Leonard Gavriliu, pun în practică în curând un proiect ce vine în ajutorul elevilor ce vor susține examenul de Bacalaureat.

Mai exact, din 12 octombrie, la sediul instituției de cultură, de pe strada Grădiniței, vor începe cursuri gratuite de pregătire pentru liceenii ce se urmează să susțină, în acest an școlar, examenul maturității. Cursurile vor avea loc în fiecare sâmbătă și vor acoperi, pentru moment, disciplinele Biologie, Fizică și Logică, cu profesoarele Mihaela Țiculeanu-Ciurlică, Coca Dumitrache și Cristina Moroșan.

Elevii interesați din toate școlile din municipiu trebuie să țină cont de faptul că locurile sunt limitate, astfel că înscrierea din timp este esențială. În funcție de disponibilități, ar putea participa și liceeni de clasa a XI-a.

Informații suplimentare și înscrieri se pot face direct la sediul bibliotecii sau prin contactarea acesteia la numărul de telefon 0232 765050 sau la adresa de email bibliotecapascani@yahoo.com.

Aceste cursuri reprezintă o oportunitate excelentă pentru elevii din Pașcani care doresc să își îmbunătățească cunoștințele și să se pregătească temeinic pentru examenul de Bacalaureat 2025.

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70