16.9 C
Paşcani
miercuri, octombrie 9, 2024

Festivalul comunităților școlare, sâmbătă, în Impark Zone. „Festovleac” – o nouă ediție

Pașcaniul se pregătește pentru o nouă ediție a evenimentului „Festovleac”, un festival dedicat comunităților școlare, care va avea loc sâmbătă, 12 octombrie 2024, începând cu ora 11:00, în Impark Zone, din zona stadionului a municipiului.

Evenimentul, inițiat de Colegiul Tehnic CF Unirea și Școala Gimnazială Specială Pașcani, în parteneriat cu peste 20 de școli din zece localități de pe valea Siretului și valea Moldovei, promite o zi plină de activități.

Printre atracțiile principale se numără expozițiile, concursurile și spectacolele, care vor evidenția comorile comunității, dar și evoluția acesteia, sub deviza „Trecutul prin ochii prezentului și viitorului”.

În plus, participanții vor putea explora creații artistice realizate de elevi și vor asista la momente tradiționale, susținute de tineri talentați. În total, peste 300 de elevi vor participa la eveniment.

Evenimentul a devenit o tradiție în oraș, atrăgând an de an elevi, profesori și părinți, oferind o platformă pentru dezvoltarea creativității și consolidarea spiritului comunitar. Ca de obicei, atmosfera festivă va fi întregită de concursul dedicat dovlecilor, în cadrul căruia elevii vor transforma aceste legume de sezon în adevărate opere de artă.

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70