16.9 C
Paşcani
miercuri, octombrie 9, 2024

Centrul Pașcaniului va fi închis pentru Crosul Toamnei. Evenimentul sportiv va avea loc pe 26 octombrie

Centrul municipiului Pașcani urmează să fie închis sâmbătă, 26 octombrie, de dimineață și până după-amiază pentru un eveniment sportiv de tradiție. Este vorba despre Crosul Toamnei, competiție ce a ajuns la cea de-a XIV-a ediție în acest an.

Membrii comisiei de circulație din municipiu au decis miercuri, 9 octombrie, ca în ziua manifestării să fie închis traficul rutier pe străzile Moldovei și Stefan cel Mare, de la primul sens giratoriu, de la intersecția cu strada Crinilor și până la Oficiul Poștal din zona Deal, pe ambele sensuri.

Pentru desfasurarea evenimentului, din bugetul local ar urma sa fie alocati 20.000 de lei, bani pentru premii, plata colaboratori, tricouri, diplome, cupe, afise, numere concurs, apa plata si materiale birotica. Concursul urmeaza sa fie organizat de Primarie si Clubul Sportiv, in parteneriat cu scolile din oras si Casa de Cultura Mihail Sadoveanu.

În ceilalți ani, crosul a fost organizat pe categorii de vârsta, pornind de la cei mai mici de până în șapte ani și până la categoria de vârstă de peste 60 de ani.

 

 

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70