14.1 C
Paşcani
marți, octombrie 1, 2024

Crimă sângeroasă la Ciohorăni. Autorul a fost arestat după ce i-a înfipt cuțitul în inimă rivalului

Un bărbat a fost ucis în weekend, la Iași. Crima s-a petrecut la Ciohorăni, iar autorul a fost arestat preventiv. Individul i-a înfipt un cuțit în inimă rivalului său. Nu s-a oprit aici și l-a înjunghiat și în alte părți ale corpului, până când victima a căzut la pământ.

Dragoș Balan, un individ din comuna ieșeană Ciohorăni, a fost arestat în weekend după ce a omorât cu sânge rece un bărbat. Bărbatul l-a înjunghiat de mai multe ori pe rival, iar cel din urmă s-a prăbușit într-o baltă de sânge. Procurorii au preluat cazul și fac verificări.

„Prin ordonanța din 28.09.2024, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul B.D. pentru săvârșirea infracțiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin. (1) Cod penal, constând în aceea că, la data de 27.09.2024, în jurul orei 23.20, în timp ce se afla pe strada Mitropolit Visarion Puiu, în proximitatea imobilului persoanei vătămate, C.C., din sat/comuna Ciohorăni, județul Iași, inculpatul B.D. a aplicat victimei mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înțepător în zona hemitoracelui stâng, provocându-i un traumatism hemitorace stâng, cu hemopericard masiv, prin multiple plăgi înjunghiate penetrante și cu interesare pericardică și cardiacă, care au condus la decesul acesteia la data de 28.09.2024”, a declarat Elena Mădălina Pricop, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70